Великден на Йонийски острови - Петдесет нюанса синьо

Вторник, 13 Декември 2016 07:24 | Печат | Е-мейл |

ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЙОНИЙСКИТЕ ОСТРОВИ

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОГРАМА

Дата: 06.04.18-09.04.18

Цена: 339 лв

 При закупуване на ваучери от Грабо: https://grabo.bg/sofia/velikden-na-lefkada-0m9qq7 - цената е 279 лв

 

ПРОГРАМА:

1-ви ден: 06.04.2018 /700 км/

Отпътуване от София в 6:00 ч. от МА "Сердика" по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза-Лефкада. Късният следобяд пристигане в хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.


2-ри ден: 07.04.2018

Закуска. Свободен ден за плаж или по желание Отпътуваме към градчето Нидри, където се качваме на кораб и поставяме началото на нашия круиз. * Екскурзия – Круиз 7 Йонийски острова / целодневен с включен обяд /. Един незабравим ден, в който ще имате възможност да посетите най-забележителните Йонийски острови без да загубите възможност за плаж: Лефкада–ще поплувате на най-хубавия му плаж Порто Кадзики, Кефалоня – най-големият от Йонийските острови; Итака – островът на Одисей; Скорпиос, Спарти и Скорпиди – бившите вече острови на Онасис; Мадури и Меганиси. Круизът ще приключи късният следобяд. Свободно време за кратка разходка в Нидри. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

 

3-ти ден: 08.04.2017

Закуска. Свободен ден или разходка из остров Лефкада (срещу доплащане). Посещение на манастира Агиа Фенеромени. Посещение на един от най-хубавите плажове на острова - Катизма. Пешеходна разходка в столицата Лефкада: Централният площад; църквата "Св. Спиридон", построена през 1685г от венецианците, кметството. Свободно време. Връщане в хотела. Великденска вечеря със специална програма. Нощувка.


4-ти ден: 09.04.2018 /700 км/

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт с комфортен автобус;
 • 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Villagio Maistro 3*
 • Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 2 000 евро / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане/;
 • Водач от фирмата по време на пътуването;

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Круиз 7 Йонийски острова – 30 €, деца до 11.99 г. – 50% / с включени обяд + напитка на борда на кораба / ;
 • Пътни и магистрални такси - 10 евро - заплащат се задължително в деня на пътуването
 • Обиколка на Лефкада - 10 евро
 • По желание  може да сключите застраховка „Отмяна на пътуване“

 

Допълнителна информация

 • Круиз 7 Йонийски острова. Сутринта трансфер с автобус до, селището Нидри / едно от любимите места за почивка на Мария Калас /. Към 10:00 се взема кораб, който отплава към южната и западната части на о-ва. По пътя се виждат няколко прекрасни селища на Лефкада – Poros, Syvota, Vasiliki и др. От западната страна корабът спира в близост до един от прекрасните плажове на Лефкада – Porto Katsiki . Възможност за къпане и плаж. След това корабът се отправя към най-големия от Йонийските острови – Кефалоня и по – специално селището Fiscardo /единствено запазило се от голямото земетресение 1957 г./. Свободно време на о-ва.Круизът продължава към митичния остров Итака. Ще имате възможност за пла ж и къпане. Корабът се отправя обратно на север към бившите вече островите на Онасис, като по пътя се спира за снимки в пещерата Papanikolis на остров Meganisi. Следва възможност за плуване до най-големия от островите на Онасис – Scorpios. Пътят минава покрай другите два негови острова Sparti и Skorpidi, както и острова на великия гръцки поет Aristotelis Valouritis – о-в Madouri, който се намират съвсем близо до Нидри, където започва и завършва прекрасния круиз в Йонийско море. Трансфер до хотела.Препоръчват се удобни обувки, шапка, очила, бански костюм, слънцезащитни средства, хавлии и дрехи за преобличане.

 

 • Остров Корфу– отпътува се сутринта с автобус до Игуменица, откъдето групата се качва на ферибот. Пристига се в главния град на острова Корфу след около 1 час и 45 минути. Панорамната обиколка на града започва с посещение на двореца Ахилион – лятната резиденция на Императрица Сиси, разглеждане старата и новата крепост, разходка по главната част – Листон, църквата „Св.Спиридон“, и др. с беседа на български език. Свободно време за самостоятелно разглеждане на града и шопинг. Към 16:30 часа се взема обратен ферибот до Игуменица и трансфер с автобуса до хотела.

 

За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място на представителя !!!

  

РЕЗЕРВАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ

Резервации за екскурзиите на „Молина Травел” се извършват в офисът на фирмата или в бюрата на оторизираните от фирмата туристически агенции в цялата страна. Записването става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии или 50% от стойността на самолетните екскурзии и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно 15 дни преди началната дата на отпътуването.

АНУЛАЦИИ И РЕКЛАМАЦИИ

При отказ на клиента от пътуване, фирмата му възстановява стойността на пакета при следните удръжки:  

 • от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването-в размер на депозита;
 • от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването-50% от общата стойност на пътуването;
 • от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването- 80%; от общата стойност на пътуването
 • под 14 календарни дни преди датата на пътуването- 100% от общата цена на организираното пътуване

“МОЛИНА ТРАВЕЛ” ЕООД е лицензиран български Туроператор с Удостоверение за регистрация Номер РКК-01-6124 от дата 07.07.2014 г. ипритежава задължителна застраховка по чл.42 от ЗТ “Отговорност на туроператора” от „ ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ” със седалище гр. София, бул. „Княз Дондуков ” № 59,  застрахователна полица № 13160162110000004/08.05.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 08.05.2016 г., до 24.00 ч. на 07.05.2017г. с лимит на отговорност 50 000лв. Туроператорът има възможност да предложи на туристите сключването на застраховка "Отмяна на пътуване". 

*Настоящата оферта е писмена информация по закона за туризма, чл. 80. Информацията по-горе може да бъде променяна едностранно от Туроператора до сключване на договора за организирано туристическо пътуване, а след съгласно Закона за туризма.Вече можете да се възползвате от новите услуги, които предлага Молина Травел. При нас може да направите хотелски резервации за цял свят. При нас може да резервирате хотелско настаняване според Вашите собствени предпочитания.

Научете повече