Септемврийски празници на о. Лефкада

Сряда, 20 Януари 2016 09:48 | Печат | Е-мейл |

Приказката наречена Лефкада


София – остров Лефкада – София
 

Дата: 21.09.17-24.09.17

4 дни/ 3 нощувки

Цена: 235 лв

Екскурзия с автобус

 Изживейте едно незабравимо пътуване до остров Лефкафа!

 

 

 

ПРОГРАМА:

1-ви ден: 21.09.2017

Отпътуване от София в 06:30 ч. от храм-паметник „Ал. Невски“ по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза - Лефкада. Пристигане късния следобяд. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка


2-ри ден: 22.09.2017

Закуска. Свободен ден за плаж или пожелание срещу допълнително заплащане -  разходка в столицата Лефкада: Централният площад; църквата „Св. Спиридон“, построена през 1685 г. от венецианците, кметството. Свободно време. Вечерта срещу допълнително заплащане - възможност за Гръцка вечер в таверна бузуки и танци. Нощувка.

3-ти ден: 23.09.2017

Свободен ден за плаж или по желание * Екскурзия – Круиз 7 Йонийски острова / целодневен с включен обяд /. Един незабравим ден, в който ще имате възможност да посетите най-забележителните Йонийски острови без да загубите възможност за плаж: Лефкада–ще поплувате на най-хубавия му плаж Порто Кацики, Кефалоня – най-големият от Йонийските острови; Итака – островът на Одисей; Скорпиос, Спарти и Скорпиди – бившите вече острови на Онасис; Мадури и Меганиси. Свободно време. Нощувка.

4-ти ден: 24.09.2017

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт с комфортен автобус;
 • 3 нощувки със закуски в хотел 2 +*
 • Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 2 000 евро / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане/;
 • Пътни и магистрални такси;
 • Водач през цялото пътуване и престой на място;

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Круиз 7 Йонийски острова – 30 €, деца до 11.99 г. – 50% / с включени обяд + напитка на борда на кораба / ;
 • По желание може да сключите застраховка „Отмяна на пътуване“
 • Обиколка в столицата на о. Лефкада - 10 евро
 • Гръцка вечер - 25 евро

 

Круиз 7 Йонийски / Гръцки острова. Сутринта трансфер с автобус до остров Лефкада, селището Нидри / едно от любимите места за почивка на Мария Калас /. Към 10:00 се взема кораб, който отплава към южната и западната части на о-ва. По пътя се виждат няколко прекрасни селища на Лефкада – Poros, Syvota, Vasiliki и др. От западната страна корабът спира в близост до един от прекрасните плажове на Лефкада – Porto Katsiki . Възможност за къпане и плаж. След това корабът се отправя към най-големия от Йонийските острови – Кефалоня и по – специално селището Fiscardo /единствено запазило се от голямото земетресение 1957 г./. Свободно време на о-ва.Круизът продължава към митичния остров Итака. Ще имате възможност за пла ж и къпане. Корабът се отправя обратно на север към бившите вече островите на Онасис, като по пътя се спира за снимки в пещерата Papanikolis на остров Meganisi. Следва възможност за плуване до най-големия от островите на Онасис – Scorpios. Пътят минава покрай другите два негови острова Sparti и Skorpidi, както и острова на великия гръцки поет Aristotelis Valouritis – о-в Madouri, който се намират съвсем близо до Нидри, където започва и завършва прекрасния круиз в Йонийско море. Трансфер до хотела.Препоръчват се удобни обувки, шапка, очила, бански костюм, слънцезащитни средства, хавлии и дрехи за преобличане.

 

За осъществяването на допълнителните екскурзиите е необходим минимум от 25 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място на представителя !!!

  

 

 

 

 

РЕЗЕРВАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ

 

Резервации за екскурзиите на „Молина Травел” се извършват в офисът на фирмата или в бюрата на оторизираните от фирмата туристически агенции в цялата страна. Записването става срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните екскурзии или 50% от стойността на самолетните екскурзии и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на 100% от стойността на пакета се извършва най-късно 15 дни преди началната дата на отпътуването.

 

АНУЛАЦИИ И РЕКЛАМАЦИИ

 

При отказ на клиента от пътуване, фирмата му възстановява стойността на пакета при следните удръжки:  

 

 • от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването-в размер на депозита;
 • от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването-50% от общата стойност на пътуването;
 • от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването- 80%; от общата стойност на пътуването
 • под 14 календарни дни преди датата на пътуването- 100% от общата цена на организираното пътуване

 

“МОЛИНА ТРАВЕЛ” ЕООД е лицензиран български Туроператор с Удостоверение за регистрация Номер РКК-01-6124 от дата 07.07.2014 г. и притежава задължителна застраховка по чл.42 от ЗТ “Отговорност на туроператора” от „ ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ” със седалище гр. София, бул. „Княз Дондуков ” № 59,  застрахователна полица № 13160171320000006/07.05.2017 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 08.05.2017 г., до 24.00 ч. на 07.05.2018г. с лимит на отговорност 50 000лв. Туроператорът има възможност да предложи на туристите сключването на застраховка "Отмяна на пътуване". 

 

*Настоящата оферта е писмена информация по закона за туризма, чл. 80. Информацията по-горе може да бъде променяна едностранно от Туроператора до сключване на договора за организирано туристическо пътуване, а след съгласно Закона за туризма.

 Вече можете да се възползвате от новите услуги, които предлага Молина Травел. При нас може да направите хотелски резервации за цял свят. При нас може да резервирате хотелско настаняване според Вашите собствени предпочитания.

Научете повече